Klantenservice

Betaalmethoden

Created with Sketch.

Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Paypal
  • Sofort

Verzendkosten

Created with Sketch.

De verzendkosten bedragen €6,75 voor pakketpost en €3,75 voor brievenbuspost. Kan je pakketje door de brievenbus? Gebruik dan de kortingscode 'BRIEVENBUS' om de verzendkosten aan te passen. 

Het is ook mogelijk om je pakketje op afspraak op te halen in Veldhoven. Kies dan bij het afrekenen voor 'ophalen'. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd

Created with Sketch.

Omdat ik alles met de hand bedruk, bedraagt de levertijd 5 tot 10 werkdagen. In rustigere periodes kan het ook zo zijn dat je je pakketje na 2 dagen al in huis hebt. Heeft het spoed? Stuur me dan een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen! 

Klachten

Created with Sketch.

Heb je een klacht over een product? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Stuur me snel een mailtje (info@mijnkidskado.com) en ik zoek een passende oplossing voor je. Je ontvangt altijd een bevestiging van je klacht en binnen 14 dagen ontvang je een reactie. Mocht ik langer de tijd nodig hebben, dan stel ik je hiervan uiteraard op de hoogte.

Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU tot slot mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht hier in te dienen.